Dican: „Un rezultat de egalitate era mai echitabil”

Antrenorul CFR-ului, Francisc Dican, a precizat că era mult mai echitabil un rezultat de egalitate între „U” Cluj și CFR în partida de vineri, 10 aprilie, încheiată cu victoria „șepcilor roșii” cu scorul de 1-0, prin golul reușit de Vlad Morar in minutul 87.

feri dican

„Vreau să-mi felicit jucătorii pentru jocul pe care l-au făcut, pentru atitudinea de care au dat dovadă timp de 75 de minute, iar din momentul când am primit acel cartonaș roșu s-a rupt echilibrul și nu am reușit să gestionăm situația cu un om mai puțin. Din punctul meu de vedere era mult mai echitabil un rezultat de egalitate, dar până la urmă ăsta-i fotbalul. Ne mai așteaptă încă 8 jocuri, îl luăm pe fiecare în parte și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat tehnicianul CFR-ului, Francisc Dican, la conferința de presă după înfrângerea suferită de feroviari pe terenul rivalei Universitatea Cluj, scor 0-1.

CFR Cluj va primi vizita etapei viitoare „revelației” acestui sezon, ASA Târgu Mureș. Partida va avea loc vineri, 17 aprilie, ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.