Adrian Falub: „Astăzi meritam categoric să câștigăm. Avem nevoie de un om de gol”

Universitatea Cluj a obținut o remiză albă în meciul cu Concordia Chiajna, iar tehnicianul „studenților”, Adrian Falub, a fost de părere la finalul meciului că echipa sa merita categoric să câștige. De altfel, acesta a precizat că „U” are nevoie de un om de gol, iar pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare trebuie să și înscrie.

„E un meci în care nu am jucat rău, dar cred că meritam să câștigăm. Am reușit să punem presiune pe Chiajna, o echipă care a jucat bine în primele două meciuri, ne-am creat 5 ocazii foarte clare de gol, ne-am creat mai multe situații, i-am dominat în mare parte, ei au ajuns o singură dată periculos la poarta noastră și cred că din punctul acesta de vedere noi am pierdut două puncte astăzi. Pe de altă parte, cred că atunci când îți creezi cinci ocazii și nu reușești să dai gol, avem o problemă. Avem nevoie de un om de gol. I-au ce îi pozitiv din meciul ăsta, după două meciuri în care am luat șase goluri, vin două meciuri în care nu am luat nici unul, iar adversarii nu și-au creat nicio situație. E un lucru pozitiv, pe de altă parte e un lucru negativ că nu am reușit să marcăm.

Am fost mult mai bine organizați din punct de vedere defensiv, am făcut un presing în jumătatea adversă mult mai bun, cred că asta ne-a costat puțin după minutul 60 pentru că am făcut un efort destul de mare. Am recuperat foarte multe mingi în prima repriză în jumătatea adversă, ceea ce nu am reușit la CFR în primele 15 minute. E un lucru bun că nu am luat gol, dar ca să ne salvăm de la retrogradare trebuie să și înscriem. Mai sunt 14 meciuri în care noi trebuie să nu luăm gol”, a declarat antrenorul Universității, Adrian Falub.

Universitatea Cluj va întâlni etapa viitoare formația FC Brașov, vineri, 13 martie, de la ora 18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.