CFR Cluj a dominat FC Steaua în Ghencea, dar a fost învinsă cu un gol din fază fixă

CFR Cluj a pierdut confruntarea cu FC Steaua din Ghencea, scor 0-1, într-o partidă care a contat pentru etapa a XX-a a Ligii I.

foto arhiva Elevii lui Eugen Trică au controlat partida și au avut cele mai importante ocazii atât în prima repriză, cât și în a doua. Jazvic a scăpat singur cu Arlauskis în minutul 3, dar șutul său nu a prins cadrul porții. Păun a tras din marginea careului, dar mingea s-a dus peste poartă (11). Prima ocazie a gazdelor a venit abia în minutul 25, Nicușor Stanciu a șutat în diagonală, dar mingea s-a scurs pe lângă poartă. Ocaziile au curs la poarta lui Arlauskis până la finalul primei părți. Muniru a reluat cu capul peste poartă (28), iar Chanturia a centrat periculos în careu, șut respins de Varela în corner (42). Carp a ratat și el o bună oportunitate de a deschide scorul, la reluarea sa cu capul pe lângă poartă (43), iar prima parte s-a încheiat.

Deac a șutat în forță din careu, dar mingea a fost respinsă de un fundaș (52), iar Păun a ratat ocazia meciului, după ce a șutat din marginea careului, iar Arlauskis a respins cu dificultate de sub bară (61). La 16 minute după ce a intrat în teren în locul lui Rusescu, George Țucudean a deschis scorul printr-o reluare cu capul din șase metri în urma unui corner. 0-1! Până la final, CFR a trecut de două ori pe lângă egalare, Tiago Lopes a șutat din voleu din mijlocul careului, dar Arlauskis a intervenit miraculos și a respins (83), iar Negruț a reluat un șut în forță din marginea careului în minutul 90, reținut de portar.

Feroviarii au plecat învinși din Ghencea și rămân în continuare pe ultima poziție în clasament, dar evoluția echipei îi dă încredere lui Eugen Trică, care speră ca săptămâna viitoare să revină clubului cele 24 de puncte pierdute.

CFR Cluj va primi vizita formației Viitorul Constanța etapa viitoare, duminică, 15 martie, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 18:00.

Echipele de start:

FC Steaua: Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Bourceanu, Neagu – Stanciu, Chipciu, Tănase – Rusescu
Rezerve: Cojocaru – Filip, Iancu, Toşca, Breeveld, Ţucudean, Enceanu

Antrenor: Costel Gâlcă

CFR Cluj: Mincă – Jakolis, Larie, Carp, Camora – Deac, Muniru, Chanturia, Păun – Jazvici, Tade
Rezerve: Amadio, Vereş, Negruţ, Tiago Lopes, Pârv, Petruş, Kereki

Antrenor: Eugen Trică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.