Adrian Falub: „M-aș bucura ca la momentul când jucăm finala să fim o echipă de Liga 1”

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a declarat la conferința de presă de după meciul câștigat la loviturile de departajare în fața CFR-ului că echipa sa a câștigat meritat, au jucat mai bine și chiar dacă au câștigat la 11 metri, la fel de bine puteau câștiga mai repede. Totodată acesta i-a îndemnat pe fani să susțină echipa și la meciurile de campionat.

adrian falub

„Sunt fericit că am câștigat o semifinală de cupă, meritat după părerea mea, pentru că ne-am dorit mai mult, am jucat bine și cred că am făcut mai mult ca și CFR astăzi. Din punct de vedere tactic ne-am creat mai multe oportunități, am reușit să-i blocăm pe jucătorii lor periculoși și să atacăm acolo unde ne-am propus. Cred că am făcut un joc bun, am câștigat la 11 metri, dar tot așa de bine puteam câștiga mai repede. Ne bucurăm foarte mult și sper că toată lumea să înțeleagă că <U> a fost, este și va rămâne o stare de spirit, iar atâta timp cât starea această de spirit va exista, va supraviețui și echipa.

Cu victoria asta m-aș bucura să putem juca finala de Cupă la Cluj, la noi pe stadion, dar mai tare m-aș bucura ca lumea să se întoarcă spre echipă pentru că mai avem multe meciuri în campionat în care trebuie să luăm puncte și să ne salvăm de la retrogradare. Sâmbătă ne așteaptă o partidă foarte dificilă, cu Rapidul, și sper să ne putem recupera. Sper ca lumea să înțeleaga că avem nevoie de ei, așa cum ne-au apostrofat atunci când meritam, așa aștept să batem Rapidul împreună.

Trică a spus și înainte de meci multe. Ce să mai vorbim de Trică, el a spus că aici e obișnuit să se califice, el vorbește mult și face puțin. Deocamdată echipa lui n-a marcat, noi am câștigat un meci, suntem fericiți. Acuma io joc o finală de cupă și mă gândesc la ce vorbește Trică”, a declarat Adrian Falub, antrenorul Universității Cluj, la conferința de presă.

VIDEO

Universitatea Cluj a învins, miercuri, pe Cluj Arena, rivala CFR Cluj la penalty-uri, scor 4-2 (0-0, după 120 de minute) și s-a calificat în finala Cupei României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.