Adrian Falub: „Mergem la Ploiești să ne facem treaba cât mai bine”

Universitatea Cluj se va deplasa sâmbătă, 9 mai, la Ploiești, unde va întâlni ocupanta locului 3 în Liga 1, FC Petrolul. Partida a fost programată la ora 19:45 și va fi transmisă de Digisport și Look TV.

adi falub

Adrian Falub, antrenorul Universităţii Cluj, a vorbit joi, în cadrul unei conferinţe de presă, despre acest meci, dar şi despre situaţia actuală a echipei.

„Mergem la Petrolul să ne facem treaba cât mai bine. Au un antrenor nou (Mihai Teja – n.red) care cunoaşte lotul Universităţii foarte bine. Din această privinţă era, poate, mai bine să rămână fostul antrenor. Ei formează o echipă foarte bună, au fotbalişti de mare calitate, chiar dacă au renunţat la Teixeira şi Geraldo. Sper să ieşim cât mai bine din etapa asta. E greu să facem calcule, mai ales că există foarte multe rezultate surprinzătoare.

Situaţia domnului Florian Walter ne afectează, ca grup, moral. Noi suntem alături de el, iar atâta vreme cât există prezumpţia de nevinovăţie şi până nu există o decizie definitivă a instanţei nu se poate nimeni pronunţa. Florian Walter a ţinut clubul acesta în viaţă”, a spus Adrian Falub.

Au mai rămas patru etape din actuala stagiune a Ligii I, iar „șepcile roșii” sunt într-o situație dramatică, pe locul 14, cu 31 de puncte, iar programul ultimelor etape este unul infernal: sâmbătă (9 mai) cu Petrolul (deplasare), luni (18 mai), cu Astra Giurgu (acasă), sâmbătă (23 mai), cu Oțelul Galați (deplasare) și joi (28 mai), cu Ceahlăul Piatra Neamț (acasă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.