Adrian Năstase a dezvăluit de guvern străin l-a ofertat

Adrian Năstase a postat pe blogul său un text în care a precizat că se află la Tirana, la invitația unor prieteni din guvernul și Parlamentul albanez.

adrian nastase in tirana albana

Reamintim că atunci când a ieșit din închisoare a susținut în fața presei că are mai multe oferte din partea unor guverne străine, dar a refuzat să dea mai multe detalii.

„De doua zile, sunt la Tirana. Am fost invitat sa ma întâlnesc cu câțiva prieteni din guvernul albanez si din Parlament. Nici aici situația politica nu este simpla. In afara de întâlnirile pe care le-am avut, am vizitat Galeria naționala de arta – unde erau expuse lucrări ale unor pictori care au cunoscut experimentele dure ale perioadei Enver Hoxha. Voi mai rămâne aici câteva zile. Știu ca la București a început, oficial, campania electorală. Sper ca cele treizeci de zile care au rămas pana la alegeri sa se desfășoare cu mai multă intelepciune. Sper sa privim cu mai multă atenție la ce se întâmpla, in acest timp, in jurul nostru si in lume”, a scris Năstase pe blogul său, atașând și o fotografie din capitala Albaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.