Adunăm pași pentru dotarea cu echipament a Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, secția Terapie Intensivă! Un proiect al Fundației Comunitare Cluj

Fundația Comunitară Cluj și Betfair România dau startul primei ediții a programului „Walking Month” cu scopul de a încuraja mersul pe jos și faptele bune în același timp. Fondurile obținute din taxa de participare la această competiție vor fi direcționate către dotarea secției de Terapie Intensivă a Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

concept Walking Month

Competiția se derulează pe parcursul unei luni de zile, în perioada 22 septembrie – 22 octombrie 2015.

Pentru a se înscrie, participanții vor forma echipe de 4 persoane; aceștia pot fi prieteni, colegi sau membri ai familiei, iar dacă nu își găsesc o echipă, vor fi distribuiți aleator pentru a forma una.

Înscrierea în competiție se face accesând platforma www.walkingmonth.ro și achitând o taxă de participare, care va fi virată în fondul de finanțare a cauzei. În perioada 01-10 septembrie participanții beneficiază de early bird.

Fiecare concurent va primi in kit-ul de participare o brățară de monitorizare a activității sportive. Echipa a cărei membrii vor aduna cei mai mulți pași va fi desemnată câștigătoare. La finalul fiecărei săptămâni se vor anunța echipele care sunt lideri de clasament în săptămâna respectivă.

Prima ediție pentru comunitate a programului „Walking Month” este inițiată de Betfair România și implementată local în parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.