Află care sunt jucăriile sexuale preferate ale fiecărui semn zodiacal! Tu ce zodie ești?

Un răsfăț pentru persoanele nonconformiste și un subiect tabu pentru cei timizi, jucăriile sexuale aduc un strop de culoare vieții intime, utilizarea lor fiind recomandată chiar și de sexologi.

Caracterul fiecărei persoane este influențat în mare parte de caracteristicile zodiei sale, iar, în funcție de acestea, preferințele sexuale sunt diferite.

Iată care sunt fetisurile preferate ale fiecărei zodii:

Berbec 

Berbecii preferă să fie spontani și să domine partenerul în așternut, de aceea vor ajunge cu greu la orgasm, din cauză că sunt greu de satisfăcut. Adoră aventură și tot ceea ce este natural și sălbatic.

Un set de bondaj este ideal pentru bărbatul Berbec, în timp ce un vibrator cât mai veridic cu un penis adevărat este alegerea potrivită pentru partea feminină a acestui semn zodiacal.

Taur

Taurul preferă să asigure confortul, implicându-se foarte mult pe plan sexual. Partenerii acestui semn zodiacal vor fi foarte răsfățați, ceea ce înseamnă că ei preferă să se lase dominați, precum taurii în coridă. Atât bărbatul, cât și femeia Taur vor fi destul de submisivi în relație, de aceea un bici sau lenjeria intimă comestibilă reprezintă adevărate delicii pentru ei. 

Gemeni

Gemenii preferă nopțile ploioase și zilele cu mult soare. Cu aceste două versiuni aflate într-un paradox, înseamnă că nativii acestui semn zodiacal trebuie să fie mereu surprinși, pentru că nu suportă monotonia. Mari amatori de filme erotice, jucăriile sexuale pentru ei sunt vibratoarele și masturbatoarele. 

Rac

Nativii Rac adoră îmbrățișările lungi și dragostea pasională, însă nu înseamnă că nu pot fi și obraznici. Preferă să fie legați la ochi în timpul actului sexual și să se dedice complet partenerului.

Leu 

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt, probabil, cei mai pasionali și vor aduce multe noutăți pe plan erotic. Vor să fi lăudați pentru performanțele sexuale și, de aceea, nu sunt adepții jucăriilor erotice sofisticate, pentru că preferă totul cât mai natural. Un vibrator clasic sau lenjeria intima provocatoare sunt alegerile perfecte pentru ei.

Fecioară

Cei din semnul Fecioară sunt extrem de critici cu performanțele partenerilor în așternut. Pentru ei, jucăriile sexuale ideale sunt bilele vaginale și inelele stimulatoare pentru penis, care oferă un plus de plăcere în timpul actului sexual.

Balanță

Cei din această zodie mereu vor analiza fiecare detaliu al relației, și, de aceea, totul trebuie să se desfășoare conform regulilor. Cu siguranță vor încerca tot felul de fantezii noi, dar asta după o documentare foarte amănunțită. Altfel spus, pentru acești nativi, jucăriile sexuale nu reprezintă o prioritate, însă o lenjerie sexy nu dă niciodată greș.

Scorpion

Considerați cei mai buni amanți, nativii din acest semn zodiacal vor avea mereu un apetit sexual foarte mare, iar cei mai mulți dintre aceștia sunt atrași de tot ceea ce înseamnă BDSM. Un set de bondaje sau o pereche de cătușe sunt pe placul lor.

Săgetător

Acești nativi sunt spontani, zglobii și nu acceptă niciodată monotonia. Sunt deschiși către orice fantezie, încercând de fiecare dată o nouă jucărie sexuală.

Capricorn

Cu toate că nu sunt cei mai pasionali, Capricornii sunt extrem de calculați și totul se desfășoară cu o precizie de ceas elvețian. Își vor satisface partenerul încă de la prima atingere și se vor dedica acestora trup și suflet. Pentru ei, jucăriile sexuale sunt extrem de perverse, condimentând cu succes viață intimă.

Barbații preferă masturbatoarele în formă de vagin, în timp ce reprezentantele sexului frumos aleg să se îmbrace provocator pentru satisfacția partenerului.

Vărsător

Inovatori, vărsătorii vor aduce mereu lucruri noi în relațiile lor, fiind dornici să experimenteze alte poziții sexuale și să folosească jucării erotice. Vor trece cu ușurință de la o stare la alta, ceea ce înseamnă că într-o noapte pot fi atât submisivi, cât și dominatori.

Pești

Nativii Pești sunt cei care au nevoie de cea mai multă afecțiune, așa că jucăriile sexuale nu se află pe lista lor de dorințe. Preferă, însă jocul de rol, care să-i stimuleze încet, dar sigur.

Indiferent ce zodie ești, poți să găsești jucării sexuale la Pasiune.ro, unde ai o gama largă de produse, dar, înainte de toate trebuie să știi că într-o relație trebuie să existe o discuție deschisă între ambii parteneri pentru a se cunoaște preferințele fiecăruia. 

Sursa foto: unsplash.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.