Ajutoare pe două roți. Peste 100 de voluntari din comunitatea motocicliștilor au demarat campania #MotoVoluntar

Comunitatea motocicliștilor din Cluj au dat startul campaniei MotoVoluntar, prin care se oferă să ajute oamenii aflați în carantină, izolare sau pe cei care, din alte motive, nu pot părăsi casele, prin distribuire de medicamente sau pachete mici.

Motocicliștii dau asigurări că vor respecta condițiile de siguranță și pun la dispoziție un număr de telefon celor care au nevoie: 0364406517.

„La Cluj, campania #MotoVoluntar a fost demarată. Ajutați-ne să vă ajutăm și distribuiți postarea !Prin această campanie, peste 100 de motocicliști clujeni s-au pus la dispoziție benevol pentru distribuirea medicamentelor și a pachetelor mici, celor aflați în izolare sau carantia, fără posibilitate de deplasare din motive întemeiate. 

Distribuirea se face în condiții de siguranță, după proceduri extrem de stricte, spre protecția voluntarului și al beneficiarului. Dacă cunoașteți cazuri de nevoi, va rugăm să ne scrieți sau să le redirecționați spre numărul unic de primire a solicitărilor: 0364406517″, transmite Comunitatea Moto Cluj, în mesajul postat pe Facebook.  

„Serviciul este absolut gratuit, nu pretindem donații, comisioane sau atenții!”, subliniază Timotei Câmpean, coordonatorul acțiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.