Numărul deceselor de coronavirus în România a ajuns la 146

GCS informează opinia publică că încă 6 persoane au decedat din cauza coronavirusului, iar numărul total al morţilor ajunge la 146, se arată într-o informare sâmbătă seara.

Este vorba de trei persoane din judeţul Hunedoara, două din Suceava şi una din Bucureşti.

Decesul 141 este un bărbat de 51 de ani din judeţul Hunedoara, cu ciroză hepatică, se internează în data de 31 martie la Spitalul Municipal Hunedoara – Secţia Boli Infecţioase, după care se transferă în secţia ATI. Data recoltării este 31 martie, data decesul 31 martie, iar cea a confirmării cu coronavirus – 3 aprilie.

Deces 142: Un bărbat de 78 de ani din Hunedoara, cu cancer bronhopulmonar. Bărbatul se internează în data de 31 martie la Spitalul Municipal Hunedoara – Secţia Boli Infecţioase. Data recoltării 31 martie, cea a decesului tot pe 31 martie, iar confirmarea a venit pe 2 aprilie.

Decesul 143 este o femeie de 79 ani tot din judeţul Hunedoara, cu cancer cancer gastric şi mamar, se internează în data de 31 martie în aceeaşi secţie a Spitalului Municipal Hunedoara. Data recoltării şi cea a decesului este 31 martie, iar a confirmării – 2 aprilie.

144: Bbărbat de 53 de ani din Bucureşti, care s-a internat în 24 martie la INBI „Matei Balş”. A decedat pe 4 aprilie, confirmarea cu coronavirus a venit pe 24 martie.

145: Bărbat de 84 de ani din Suceava, internat pe 27 martie, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate probe pentru teste. Confirmarea a venit pe 2 aprilie şi pe 3 aprilie a decedat. A fost contact al fiicei sale, un caz confirmat de COVID-19.

146: Bărbat de 61 de ani din Suceava cu domorbidităţi – boala Parkinson. S-a internat pe 13 martie, i-au fost recoltate probe pe 27 martie, rezultatele au fost confirmate pe 3 aprilie, iar decesul a avut loc pe 31 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.