Criza de la Pata Rât! – Altă zi, alt incendiu la rampa temporară de gunoi! FOTO/VIDEO

După incendiul de vineri seara în care au ars mai multe barăci ale localnicilor de pe strada Cantonului de la Pata Rât, sâmbătă dimineaţa, 21 octombrie, focul a izbucnit din nou la câteva sute metri, de această dată pe muntele de deşeuri.

Ieri seară ISU Cluj a intervenit cu 20 de pompieri militari din două subunităţi şi şase autospeciale pentru a opri extinderea incendiului şi pentru stingerea flăcărilor timp de mai bine de trei ore. Cele 32 de persoane ce locuiau acolo s-au autoevacuat fără a fi rănite în incendiu.

Sâmbătă dimineaţa flăcările au izbucnit din nou.

„Focare de incendiu la rampa temporară de deșeuri a municipiului Cluj-Napoca, întinse pe o suprafaţă de cca. 500mp. Intervenim cu două autospeciale”, au menţionat cei de la ISU Cluj.

VIDEO – incendiul de sâmbătă

Primarul Emil Boc, viceprimarul Dan Tarcea, directul RADP Ion Pantelimon, prefectul Ioan Cherecheş, reprezentanţi ai CJ Cluj şi ai Gărzii de Mediu au venit sâmbătă la Pata Rât pentru a verifica situaţia acestui nou incendiu, despre care edilul Clujului a afirmat că a fost pus de cineva, iar primăria va face plângere la poliţie. 

Există unele voci care susţin că persoane necunoscute plătesc oamenii din Pata pentru a da foc rampei de gunoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.