Al Bano și Romina Power, în concert pentru prima dată la Cluj. Cei doi artiști îi vor încânta pe clujeni în această seară în BT Arena – VIDEO

Cel mai celebru duo italian de artiști, Al Bano și Romina Power, vor concerta în această seară la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de la ora 20:00.

Cei doi au ajuns pe Aeroportul Internațional Cluj sâmbătă seara, de la București. Aceștia au luat parte la o conferință de presă în sala de protocol a aeroportului și au răspuns întrebărilor jurnaliștilor clujeni prezenți, iar la final și-au făcut fotografii și au acordat autografe celor prezenți.

Joviali și plini de energie, cei doi artiști au vorbit deschis și despre cele mai frumoase momente care le-au marcat prestigioasa carieră.

„Din păcate am suferit un accident la genunchi și medicii mi-au recomandat repaus total, dar ținând cont de faptul că pandemia ne-a făcut să ne amânăm concertele pentru publicul nostru fidel”, a declarat Romina Power.

„Sunt bucuros să fiu în acest oraș despre care am auzit numai lucruri bune, dar cred că afară este foarte cald și sunt convins că datorită căldurii sufletești a voastre ne va ajuta să depășim acest moment.

Sunt pentru prima dată la Cluj și de abia aștept să vizitez orașul în exterior, dar și în interiorul oamenilor în timpul spectacolului. Ne dorim să vă citim sufletele”, a precizat Al Bano.

Întrebat dacă iubește fotbalul, Al Bano a susținut că „toți italienii au boala fotbalului. Este vitamica C în ADN-ul italienilor. Mie îmi place foarte mult sportul, dar ceea ce frumos din sport, jocul, dar nu mă interesează rezultatul sau ce se întâmplă cu fanii sau galeriile”.

„Sunt aproape 10 ani de când am început să cântăm împreună, iar voi, publicul nostru, veți judeca dacă mai există acea magie dintre noi când suntem pe scenă”, a mai declarat Romina Power.

„De aproape 60 de ani nu am avut niciodată un scenariu pentru concert, iar când văd publicul știu ce trebuie să îi ofer”, a completat Al Bano.

Concertul este organizat de Mirashow, în cadrul turneului întrerupt în 2020 din cauza pandemiei, ”Live Tour 2021”. Cei doi au mai concertat pe 11 noiembrie la București.

Programat pentru 26 mai 2020, show-ul a fost amânat pentru 11 noiembrie 2021, iar după aceea pentru pentru 11 noiembrie 2022. Biletele vândute pentru concertele programate anterior sunt valabile pentru show-urile din 2022.

Al Bano şi Romina Power au devenit cunoscuţi datorită unor hit-uri precum „Felicita”, „Sempre sempre”, „Nostalgia Canaglia” sau „Liberta”. La sfârşitul anilor ’90 cei doi s-au despărţit. După două decenii cuplul Al Bano – Romina Power s-au reunit formând din nou o pereche pe scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.