Alexandrion Group, primul sponsor important al Universității Cluj! Fanii au făcut SHOW la Grand Hotel Napoca – FOTO/VIDEO

Compania Alexandrion Group este primul sponsor oficial care s-a alăturat noului proiect al Universității Cluj, iar parteneriatul a fost oficializat miercuri, 14 decembrie, la Grand Hotel Napoca, în cadrul unei conferințe de presă prilejuite de un cocktail pentru invitați. Astfel, după sprijinul municipalității și al celor șase universități clujene, clubul va beneficia și de sprijinul financiar al unei companii puternice.

Foto © Cristian Cosma

Au luat parte la acest eveniment fastuos președintele clubului, Radu Constantea, vicepreședintele clubului, Cosmin Irimieș, managerul echipei, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Marius Popescu, jucătorul Octavian Abrudan, reprezentanți ai companiei Alexandrion, foștii jucători Zsolt Szilagyi și Cristi Pojar, precum și suporterii echipei.

„A fost un an ok pentru mine, în care am început o experiență nouă pentru mine. Lucrurile merg din ce în ce mai bine, dar ne-am dori să primim mai mult sprijin din partea unor oameni importanți. Este un moment în care nu mai putem spune că nu ne putem implica pentru că echipa are datorii, ne dorim alături oameni locali. Este un lucru bun că într-un timp atât de scurt am reușit să avem peste 600 de membri cotizanți, este o mare realizare și vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru că este un mare sprijin care ne dă încredere”, a susținut managerul Ioan Ovidiu Sabău.

VIDEO

„Pentru mine personal a fost un an foarte bun pentru că fac ceea ce îmi place, unde îmi place, acasă, la Universitatea Cluj. Într-adevăr este liga a patra, dar când joci pentru U Cluj, mai ales acasă, avem norocul că nu simțim că suntem în liga a 4-a, pentru că avem un stadion foarte frumos, avem suporteri, care vin peste tot, iar acasă fac o atmosferă senzațională.

Eu voi juca cât timp îmi va permite sănătatea și cât timp va mai fi nevoie de mine la această echipă. Sper să îmi fac treaba cât pot de bine la U Cluj”, a declarat „veteranul” Octavian Abrudan.

VIDEO

„Seniorii” Universității Cluj, Valeriu Bondor (nea Titi) și Remus Câmpeanu, au fost primii care au primit câte un card oficial de membru al clubului.

„Mă bucur că ne-am adunat cu toții astăzi aici să facem mai multe pentru echipa noastră dragă, Universitatea Cluj. Sper să o vedem cât mai repede în Liga I, ca să aniversăm centenarul așa cum se cuvine. Pentru asta ar trebui ca fiecare să se gândească să ajuge cu ceva echipa, nu e așa mult 100 lei pe an”, a susținut cunoscutul magazioner al clubului, Valeriu Bondor, zis Nea Titi.

„Este întotdeauna o bucurie când mă întâlnesc cu oameni care au această literă ‘U’ înfiptă în piept și în inimă. Suntem cu toții acum plini de speranțe, plini de încredere în viitor atunci când vedem că se întorc spre noi personalități deosebite pentru a sprijini și a participa la viitorul Universității. Să nu uităm că este o mândrie să fii susținător al Universității, să fii o persoană care suferă, dar se și bucură atunci când Universitatea își face datorita”, a declarat și Remus Câmpeanu în fața audienței.

VIDEO

Cântecele celebre ale peluzei „șepcilor roșii” au răsunat în Grand Hotel Napoca la acest moment important pentru viitorul noului club de pe Someș.

Slavă ție, studenție…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.