Alin Tişe a devenit mai bogat după divorţ! Şi-a achiziţionat un bolid de lux şi şi-a trecut în declaraţia de avere revizuită şi „turnul” din Piaţa Mihai Viteazu

Cel mai bogat preşedinte de Consiliu Judeţean din România, Alin Tişe, de profesie avocat, a devenit şi mai bogat după divorţul de avocata Camelia Tişe, proces recent încheiat. 

Potrivit declaraţiei sale de avere revizuite şi postată pe site-ul Consiliului Judeţean Cluj după încheierea divorţului, reiese că Alin Tişe şi-a vândut autoturismul marca VW Passat în luna august a anului trecut cu 7500 lei şi şi-a achiziţionat un bolid de lux Mercedes Benz GLE din 2017, evaluat de specialişti la circa 60.000 euro.

A mai obţinut la partaj şi un cont bancar deschis la Raiffeissen Bank în valoare de 650.000 lei şi mai deţine un altul la BRD de 71.000 lei. A mai rămas cu 134 de mp din casă și cu 2/3 din terenul aferent de 870 mp.

El şi-a mai trecut în declaraţie de avere aferentă pe 2018 şi „blocul turn” Central Business Plaza de pe strada Constanţa, pentru caer a obţinut 9 părţi sociale don societatea care administrează clădirea.

În prezent, Tişe deţine 52.38% din Central Business Plaza SRL, iar Camelia Tise 47.62%.

Central Business Plaza, firma care a ridicat un turn cu birouri și locuințe în Piața Mihai Viteazu, a avut în 2017 o cifră de afaceri de 8.398.805 lei și profit net de 4.489.739 lei.

Şeful judeţului Cluj mai este asociat unic în firma recent înfiinţată Central Investment Plaza, iar în societatea 2TS Properties este asociat alături de fratele său, Bogdan.

În calitate de preşedinte al CJ Cluj, Alin Tişe a avut venituri de 103.776 lei.

Declaraţia de avere poate fi văzută AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.