Alin Tișe a fost votat președinte al Consiliului Județean Cluj

Alin Tișe a fost ales noul președinte al Consiliului Județean Cluj din rândul consilierilor județeni, cu 25 de voturi, în timp ce principalul său contracandidat, deputatul PSD Cornel Itu, a primit doar 12 voturi. Tișe a fost votat și de consilierii județeni ai UDMR.

Cei doi vicepreședinți au fost aleși Marius Mânzat (PNL) și Vakar Istvan (UDMR), ambii cu câte 25 de voturi.

„Mulțumesc clujenilor pentru votul acordat.

Este pentru mine o onoare și o mare responsabilitate această funcție. Avem foarte multă treabă de făcut, oamenii așteaptă foarte multe lucruri de la Consiliul Județean.

Am mare încredere în oamenii care muncesc în acest Consiliu Județean și sper că începând de azi această majoritate transpartinică să existe în toate proiectele importante pe care clujenii le așteaptă.

Sper ca împreună cu dumneavoastră să continuăm aceste proiecte pe care oamenii la așteaptă și în egală măsură să rezolvăm problemele pe care clujenii le au. Se așteaptă de la noi soluții.

Veți avea în mine o persoană care pe toate proiectele Clujului voi încerca să colaborăm dincolo de culoarea politică, cu fiecare grup politic.

Îmi doresc ca toate proiectele pe care le-am generat să aibă din partea noastră un sprijin astfel încât să nu mai avem blocaje, timpul nu mai ține cu noi.

Consiliul Județean are proiecte frumoase pe care noi le putem duce mai departe și dezvolta”, a transmis Alin Tișe pe pagina sa personală de Facebook.

One thought on “Alin Tișe a fost votat președinte al Consiliului Județean Cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.