Alin Tise, senator: „Guvernul PSD surd, orb, dar nu şi mut”

Senatorul clujean Alin Tise a lansat un comunicat de presa in care critica guvernul PSD, acuzandu-l ca este surd si orb la nevoile populatiei, solicitarile opozitiei si cererile societatii civile.

alin tise senator

„Guvernul PSD ne-a demonstrat în peste 2 ani şi jumătate de când se află la putere că este surd şi orb dar nu şi mut. Este surd şi orb la nevoile populaţiei, la solicitările opoziţiei, la cererile societăţii civile. Nimic din ce este stringent şi necesar nu aude. În schimb, în loc să lucreze pentru ţară, pentru mediul economic, pentru elevi şi studenţi, intoxică spaţiul public cu o propagandă puternică şi deplasată şi cu prezenţa permanentă în studiourile televiziunilor prietene pentru a răspândi şi mai multă ură şi mai multă intoxicare.

Acest guvern este surd şi orb la solicitarea părinţilor şi dascălilor pentru editarea manualelor şi abecedarelor, însă ne explică la ore de maximă audienţă că toată populaţia deţine şi utilizează tablete ş smartphonuri.

Acest guvern este surd şi orb la solicitarea studenţilor şi mediului universitar de a nu mai ciopârţi legea educaţiei şi de a păstra ori introduce sisteme de calitate, în schimb ne explică cum strămoşii noştri au fost crescuţi de vulpi non cetăţeni ai Romei.

Acest guvern este surd şi orb la solicitarea mediului de afaceri de a reduce taxele şi a combate evaziunea şi concurenţa neloială, în schimb ne anunţă că ne va fi mai bine cu noile impozite pe stâlpi, pe hectarul de teren arabil, pe solarii şi sere, pe animalele din curţile oamenilor.

Acest guvern este surd şi orb la solicitarea transportatorilor şi producătorilor de a continua programul de autostrăzi, în schimb ne explică ce bine o să o ducem din fondurile suplimentare (inexistente, sic!) aduse de supra-acciza pe combustibil.

Acest guvern este surd şi orb la solicitarea pacienţilor de a aloca fonduri pentru medicamente, pentru programele naţionale de sănătate (pentru diabet, cancer etc.) sau pentru spitale, în schimb ne explică că medicii de familie sunt de vină pentru că nu cheltuie banii lor să implementeze programe guvernamentale.

Acest guvern este surd şi orb la solicitarea şomerilor de a dezvolta locuri de muncă, măcar pe acelea promise, şi de a le păstra pe cele existente, în schimb ne explică că nu e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă!

Acest guvern este surd şi orb la solicitarea populaţiei de a extinde electrificarea în zonele de munte sau canalizarea şi reţeaua de apă potabilă în zonele rurale, în schimb ne explică cum vom downloada materiale pe tablete la lumina lumânării şi căţăraţi prin copaci.

Că ignoră opoziţia şi propunerile sale, ne-a obişnuit, doar aşa fac regimurile comuniste şi totalitare. Dar că ignoră şi toată populaţia, mai ales pe cei ce nu votează cu ei, este tragic într-o democraţie. Atât pentru principiile democratice, cât şi pentru ţară!”, declara senatorul clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.