Gabi Tamas, condamnat la 8 luni de inchisoare!

Internationalul roman Gabriel Tamas, jucator la Watford, a fost condamnat la 8 luni de inchisoare pentru „episodul bahic” din 31 mai 2013, cand a distrus complet o usa din termopan a unui bloc din centrul Capitalei, pentru ca apoi sa adoarma pe un pres din fata unui apartament.

gabi tamas

Totul s-a petrecut cu cateva ore inainte de reunirea echipei nationale pentru amicalul cu Trinidad-Tobago (4-0).

Fotbalistul a fost ridicat in zori de agentii de politie, dupa ce a provocat un scandal in scara blocului de langa sediul Guvernului. Polițiștii prezenți la fața locului susțin că au fost agresați verbal și fizic de Tamaș, iar martorii au confirmat că fundașul era într-o stare avansată de ebrietate.

Oamenii legii au avut probleme mari cu Tamaș, care i-a înjurat ca la ușa cortului din prima secundă, fără să ezite să-i și amenințe pe polițiști cu faptul că va angajape cineva ca să-i bată după ce aceștia își terminau tura.

„N-o să stați toată viața în uniformă! Îmi pare rău că nu sunteți în civil, ca să ne batem parte în parte! Pun eu pe cineva să vină după voi. Am bani să vă dau afară din poliție”, le-ar fi zis Tamaș polițiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.