Amendă record. Un brancardier de la „U” Cluj a fost amendat cu 4.500 lei pentru că l-a jignit pe arbitru

Arbitrul Cristian Balaj, cel care a oficiat la centru partida dintre Universitatea Cluj și Dinamo București (2-3), pe Cluj Arena, s-a simțit jignit de un brancardier, care l-a acuzat că nu a acordat un penalty pentru gazde. Balaj și-a notat „remarcile” venite dinspre banca Universității și le-a transmis observatorului meciului.

cristi balaj

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a acordat câte o amendă în valoare de 4.500 lei antrenorului secund Ilie Alexe și brancardierului Adrian Țiple, ultimul primind și trei etape suspendare.

„In baza art. 65.a. raportat la art. 4, alin.1.g, cu aplicarea art. 9, alin.4, se sanctioneaza dl. Tiple Adrian, brancardier, cu suspendare pentru trei jocuri si o penalitate de 4.500 lei” scrie în comunicatul LPF de miercuri.

Potrivit unor suporteri, singurele cuvinte ale brancardierului care l-au jignit pe Balaj au fost, „ai arbitrat foarte bine, gunoiule”.

Reacția clubului Universitatea a venit prompt și și-a asumat această amendă, fără a depune vreun recurs. „În calitate de club organizator, Universitatea Cluj îşi asumă această amendă şi o va achita către LPF, fără a mai depune recurs. E tardiv să spunem acum dacă suma e prea mare pentru cele întâmplate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.