Cosmin Contra, înaintea duelului cu Insulele Feroe de la Cluj: „Vom vedea o echipă a României puternică care va câștiga primele puncte din grupă”

Jucătorii echipei naționale de fotbal a României sunt încrezători că vor recupera terenul pierdut în urma primului joc din preliminarii, din Suedia, iar în această seară, de la ora 21:45, vor întâlni Feroe, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Luni seara, timp de o oră, tricolorii au exersat tactica pentru partida Insulele Feroe. Înaintea ședinței de pregătire, selecționerul a susținut conferința de presă.

Am făcut analiza meciului din Suedia, am avut 20 de minute slabe. Am făcut greșeli copilărești, pe care nu trebuie să le repetăm. Dar i-am felicitat pe jucători pentru repriza a doua. Vom aduce jucători noi, sigur vor fi schimbări. Am avut 7 jucători sub 23 de ani la meciul cu Suedia„, a spus Cosmin Contra, care a avut și un mesaj de unitate: 

Am pierdut abia în al nouălea meci al meu oficial pe banca naționalei. Am experiență, parcursul meu stă dovadă. De când sunt eu selecționer avem spirit de luptă, am arătat că nu ne dam bătuți niciodată. Avem spirit și am demonstrat mereu asta.

În Suedia ne-a lipsit și norocul, poate dacă marcam în prelungiri… Haideți să construim, să nu distrugem tot de la primul meci. Vom vedea o echipă a României puternică care să câștige primele puncte din această grupă. Într-o grupă de 6 ai nevoie de calcule, mi-aș dori să nu bată Suedia în Norvegia. Nu este important scorul din meciul cu Feroe, ci atitudinea noastră„, a susținut selecționerul Cosmin Contra.

Partida România – Feroe se joacă marți, 26 martie, de la ora 21:45, pe stadionul lui CFR Cluj. Biletele în ziua meciului vor fi disponibile la casieria arenei din Gruia începând cu ora 12:00.

Porțile stadionului se vor deschide la ora 19:30, iar fanii prezenți la stadion vor putea achiziționa echipament și produse cu însemnele naționalei de la magazinul mobil al suporterilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.