Andone: „Vreau să începem cu dreptul, dar va trebui să suferim şi să jucăm inteligent”

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, marţi seară, că speră ca echipa CFR Cluj să înceapă cu „dreptul” această ediţie a Ligii Campionilor, afirmând că îşi doreşte o victorie pentru a-l egala la rezultatele directe pe Jose Peseiro, antrenorul formaţiei Sporting Braga.

„Îmi doresc foarte mult să începem cu dreptul, dar ştim că va trebui să suferim şi să jucăm extrem de inteligent. Este un avantaj că avem jucători portughezi în echipă, dar şi faptul că îşi doresc să joace contra unei formaţii din ţara lor şi să-şi arate valoarea. Singurul meci în care l-am întâlnit pe Jose Peseiro a fost câştigat de el (n.r. – Andone era la CFR, iar Peseiro la Rapid). Eu sper ca mâine să-l egalez, să câştigăm noi, dar ştiu că Peseiro este un antrenor foarte bun, un învingător, construieşte echipe foarte frumoase. Ar însemna foarte mult un rezultat bun, ne dorim să nu pierdem, mai ales că urmează să jucăm acasă cu Manchester United”, a declarat Andone, marţi seară, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sporting Braga, din Liga Campionilor.

Căpitanul feroviarilor, Ricardo Cadu, a declarat că pentru clujeni este mai important campionatul decât Liga Campionilor.

„Liga Campionilor este un cadou pentru noi, dar campionatul este mai important. Ştim că Braga este o echipă foarte puternică, va fi foarte greu, are jucători foarte buni, dar vom face totul să câştigăm mâine. Sper la o atmosferă frumoasă mâine”, a declarat Cadu.

Partida dintre Sporting Braga şi CFR Cluj, din prima etapă a Grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.