Anti-vaccinistul Luis Lazarus s-a infectat cu COVID și a fost internat în spital!

Anti-vaccinistul Luis Lazarus (54 de ani) s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost internat la Spitalul Universitar joi, după ce a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2, în urma unui test PCR.

  O sursă apropiată familiei, dar și senatoarea Diana Șoșoacă au confirmat pentru romaniatv.net că Luis Lazarus a avut simptome de răceală, iar miercuri seară se simţea bine. Ulterior, el s-ar fi testat și a aflat că este pozitiv. Familia nu a făcut până acum declarații referitoare la starea de sănătate actuală a realizatorului tv, scrie Click.

Luis Lazarus a făcut parte până acum din rândurile coronascepticilor. Realizatorul tv a susținut în numeroase rânduri public că SARS-CoV-2 nu ar fi nici pe departe un virus atât de periculos, iar Covid-19, boala provocată de acesta, ar fi foarte ușor de vindecat.

Luis Lazarus, vehement împotriva măsurilor restrictive

Lazarus este cunoscut și pentru opoziția sa față de restricțiile impuse de autorități pe pandemie. În martie 2020, Luis Lazarus era de părere că primul caz de COVID-19 din România nici măcar nu a fost real. „Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!”, spunea Lazarus la acea vreme.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.