Aramis Feeling, brandul de mobilier care aduce experienta confortului, s-a extins intr-o noua locatie in Iulius Mall Cluj

Aramis Feeling îşi întâmpină clienţii într-un nou spaţiu, extins şi modern, unde le va oferi produse de mobilier modulare, cu design versatil și extrem de practice pentru maximizarea oricărui spațiu. Primul magazin Aramis Feeling din Cluj-Napoca şi al doilea din ţară este deschis la etajul 1 al Iulius Mall, oferind soluţii originale pentru cei aflaţi în căutarea mobilierului tapiţat potrivit locuinţei sau biroului.

Iulius Mall Cluj 02

Canapelele, fotoliile şi accesoriile Aramis Feeling se diferenţiază prin confort, calitate superioară şi design. Reunite în colecţiile Creative, Complete şi Supreme, canapelele Aramis Feeling sunt disponibile într-o gamă diversificată de modele, texturi și culori. Celor care doresc să îşi optimizeze spațiul de care dispun, Aramis Feeling le propune piese modulare, cu un grad sporit de flexibilitate, ce permit valorificarea chiar și a camerelor mici. Definite printr-un design modern, extensibile,din spumă, cu tapițerie din stofă sau piele, piesele de mobilier sunt comode şi adaptabile stilului fiecărui cămin.

Clienţii Iulius Mall Cluj vor găsi aici şi o gamă completă de saltele, care le oferă garanţia unui somn sănătos şi odihnitor. Saltelele şi pernele Mousse sunt făcute dinspumă de înaltă reziliență, spumă cu memorie sau spumă „foam like latex” – o spumă ecologică cu proprietăţi superioare, un concept inovator dezvoltat în laboratoarele proprii Aramis Group – care susțin coloana vertebrală şi se adaptează la formele corpului.

Toate articolele sunt realizate în fabricile Aramis Group, cu o grijă specială pentru calitate şi confort. Aramis Group este unul dintre puţinii producători de spume poliuretanice din Europa de Est şi unicul producător de spume vâscoelastice ignifugate din România.

Pentru că se pune accent pe atenţia la detalii şi serviciile optime, clienţii Aramis Feeling beneficiază de posibilitatea de a testa 30 de zile produsul, garanţie pentru doi ani şi transport gratuit. În plus, anumite modele pot fi personalizate la cerere.

La showroomul Aramis Feeling din Iulius Mall, clujenii vor găsi obiecte creative, inovatoare şi mai ales funcționale, pentru a-şi amenaja casa conform stilului şi preferinţelor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.