Armand Assante vine azi la TIFF Lounge!

Actorul Armans Assante vine astăzi, 5 iunie, de la ora 17:00, la întâlnirea cu cinefilii la TIFF Lounge, cu două ore înainte de premiera mondială The Wanderers (r. Dragoș Buliga) de la Cinema Florin Piersic.

Foto: The Hollywood Reporter

Proiecția fantasy-ului horror filmat în România este programată la 19.15, la Cinema Florin Piersic.

The Wanderers este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume, care împreuna cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) și care are în grijă și o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality show. În Transilvania vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Distribuția mai include actori români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeș, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonț), dar și pe Branko Duric, un celebru actor și muzician bosniac, în rolul lui Igor. Filmările au avut loc în Sighișoara, Dofteana (județul Bacău) și București. Proiecţiile The Wanderers vor avea loc în 5 iunie, la ora 19:15, la Cinema Florin Piersic şi în 10 iunie, la ora 20:30, la Cinema Dacia.

Născut pe 4 octombrie 1969, actorul american are o carieră impresioantă în cinematografie, având în palmares patru nominalizări la Globurile de Aur și un premiu pentru întreaga activitate artistică oferit de Westchester Film Festival în 2007. Rolurile din Little Darlings (1980),Striptease (1996), The Odissey (1997) sau American Gangster (2007) i-au adus notorietate. 

La cea de-a 16-a ediție TIFF, Armand Assante va putea fi urmărit pe marele ecran și în California Dreamin’ (Nesfârșit), regizat de Cristi Nemescu, adus în proiecție specială miercuri, pe 7 iunie, la 10 ani de la momentul lansării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.