Artista nigeriană Annahstasia Enuke va deschide concertul lui Lenny Kravitz de la Cluj

Annahstasia Enuke va canta in deschiderea lui Lenny Kravitz la Cluj-Napoca, pe 6 mai, la BT Arena.

Cântăreața nigeriană de 23 de ani este originara din Los Angeles, o metropola cu una din cele mai eclectice si efervescente scene culturale si artistice. Studenta la Stiinte Politice si Arte Vizuale la Universitatea Tuft, aceasta l-a intalnit pe producatorul australian Jay Cooper, care a stiut sa puna in valoare vocea multi-dimensionala a artistei.

Annahstasia este o aparitie noua pe scena muzicala internationala, cu un album de debut lansat chiar anul acesta: „Sacred Bull”. Cantecele ei au un vibe senzual si o estetica actuala, care juxtapune feminitatea cu multa sinceritate.

Aceasta este un artist multi-media, amestecand concepte precum libertatea, independenta si spontaneitatea in tuse vizuale expresive. Primul sau EP evoca o calatorie nomada, spirituala prin desert in care aceasta transcende barierele impuse de societate. Viziunea acesteia se imbina perfect cu ideile lui Lenny Kravitz care prin noul album, Raise Vibrations, promoveaza un mesaj complex, de iubire si compasiune.

Lenny Kravitz revine in Romania cu ocazia turneului Raise Vibration. Artistul va urca pentru prima oara pe o scena din Cluj, in show-ul de pe 6 mai de la Sala Polivalenta BTArena. 

Biletele sunt disponibile online pe https://lennykravitz.emagic.ro/, la mai multe categorii de pret, intre 160 lei si 545 lei, in functie de locul in sala.

Biletele sunt, de asemenea, disponibile pe eventim.roiabilet.ro si in punctele de vanzare Eventim si IaBilet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.