Artista Vlăduța Lupău, la estetician. Ce intervenție a suferit

În urmă cu două zile, artista Vlăduța Lupău în cabinetul medicului estetician, iar cântăreața este hotărâtă scape de ridurile de pe frunte.

Lupău nu ezită să apeleze la intervențiile estetice, aşa că artista s-a prezentat în cabinetul medicului pentru a avea parte de un tratament cu botox. Vlăduţa a decis că e timpul să scape de ridurile de pe frunte, a anunţat spynews.ro.

Vlăduța Lupău este extrem de sinceră și nu se ferește să le spună fanilor că mai are nevoie de câte o modificare, din când în când. „Am venit la doamna doctor pentru că vedeți ridurile astea cu care eu m-am obișnuit să nu mai fie, o să dispară cu ajutorul botoxului, o să fie foarte natural, iar pielea va fi întinsă ca la 15 ani”,, a zis Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Aceasta a hotărât să apeleze la ajutorul medicului estetician după ce în ultima perioadă și-a dat seama că i-au apărut ridurile din cauza nopților nedormite și din cauza oboselii. 

Artista nu a stat prea mult pe gânduri și mers la cabinet, acolo unde deja a intervenit asupra chipului său, oricum frumos şi fără intervenţii estetice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.