Astăzi au început meciurile din calificări ale turneului Futures de 10.000 de dolari Banca Transilvania Open 2015

Baza sportivă Winners Tennis Club din Parcul Rozelor găzduiește în perioada 13-20 iunie 2015 o nouă ediție a turneului Futures ITF de 10.000 de dolari, Banca Transilvania Open 2015.

Banca Transilvania Open Winners

18 tenismani se află pe tabloul principal, dintre care 11 sunt români. Favoritul principal este francezul Maxime Chazal (448 ATP), iar Vlad Antonescu (481 ATP) este cotat cu șansa a doua.

Doi tenismani români beneficiază de un wild-card din partea organizatorilor turneului, Ciprian Porumb jr. și Dragoș Dima.

BT Open tennis futures ITF 10.000 cluj

Meciurile din calificări au început sâmbătă și se vor încheia luni, 15 iunie, iar rezultatele pot fi văzute AICI.

Directorul turneului BT Open 2015 este juniorul Patrick Ciorcilă. „Este o onoare pentru mine să fiu directorul acestui futures și îmi amintesc că tot la un turneu jucat aici am făcut primul meu punct ATP. De data aceasta voi fi într-o altă ipostază, una nouă, dar cred că la fel de interesantă. Îmi doresc ca lucrurile să iasă bine și toată lumea să fie mulțumită de condițiile de joc, să avem parte de vreme bună și să fie un turneu reușit. Am ales wild-card-urile pe care le aveam la dispoziție și ele vor merge la Ciprian Porumb și la Dragoș Dima, ultimul fiind, conform clasamentului la zi și favoritul 2, după francezul Chazal. Așteptăm lumea la tenis, încă de mîine, meciurile din calificări avînd farmecul lor. Apoi va avea loc, duminică, și tragerea la sorți la dublu, o probă mereu așteptată datorită spectaculozității ei”, a declarat jucătorul pentru ovidiublag.ro.

Ediția din 2014 a turneului BT Open a fost câștigată de tenismanul român Victor Crivoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.