Un handbalist clujean și-a deschis un bar cu specific sportiv în incinta Sălii Polivalente – EXCLUSIV

Warm Up este cel mai nou bar cu specific sportiv din Cluj-Napoca, deschis de câteva săptămâni în incinta Sălii Polivalente, pe partea dinspre Aleea Stadionului.

warm up bar cluj

Iubitorii sportului din Cluj și nu numai vor avea posibilitatea de a urmări diverse evenimente sportive pe mai multe televizoare de ultimă generație, de a admira un „Wall of Fame” cu peste 30 de celebrități din lumea sportului și de a se bucura de o cafea aburindă de calitate, un ceai, un vin bun, o bere rece sau alte băuturi fine, totul într-o atmosferă relaxantă și primitoare, în compania prietenilor.

Deși nu este încă 100% finalizat, „mai există câteva lucruri de pus la punct”, potrivit managerului, noul local din incinta Sălii Polivalente a avut deja primii clienți, iar micuța terasă a fost ocupată în totalitate în aceste zile toride.

Prețurile sunt modice și pentru toate buzunarele, 5/6 lei o bere la sticlă, 4 lei la halbă sau 4 lei o cafea.

Conceptul localului este unul vintage-sport și a fost realizat de Bumeart, prin designerul Paul Dragomir.

Managerul Warm Up este handbalistul Universității Cluj, Liviu Hossu, care mai este asociat cu alți doi handbaliști, Levente Fazakas și Mihai Miroiu.

Se fac angajări

Localul caută să angajeze chelnerițe și barmani, iar cei care sunt interesați de un loc de muncă pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0757202611, anunță reprezentanții Warm Up pe facebook.

warm up bar sala polivalenta cluj

warm up bar sala polivalenta cluj2

warm up bar sala polivalenta cluj3

Familia Hossu deține lanțul de cofetării și laboratoare Pralina, devenind în 2011 proprietarii celebrei cofetării „Carpați” din centrul Clujului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.