Atac virulent al lui Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, la adresa europarlamentarului Daniel Buda

Europarlamentarul Daniel Buda a reactionat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook la demersul de legalizare a prostitutiei pe care il ia in considerare guvernul Ponta si Ministerul Finantelor.

„Apreciez demersul Guvernului Ponta de a legaliza prostituția drept un gest iresponsabil şi profund imoral. Societatea românească, eminamente creștină, nu poate tolera un astfel de demers de a face rost de bani cu orice preţ, încălcând perceptele morale şi cele biblice.

Ştiu că pomenile electorale au fost cu nemiluita dar toate au o limită! Printr-un astfel de comportament, atât Victor Ponta cât şi ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, transformă România în Sodoma şi Gomora care au fost distruse de mâna lui Dumnezeu din cauza desfrâului şi a dezmățului găsite în aceste cetăți. Știm că niciodată comuniștii nu l-au recunoscut pe Dumnezeu iar Victor Ponta nici atât dar legalizarea prostituție ar constitui un sacrilegiu!

Cred că toate bisericile creștine ar trebui să ia urgent poziție publică împotriva acestui demers. Mă îndoiesc însă că cei care trimit circulare preoților îndemnând să voteze un român şi un ortodox sunt capabili să înțeleagă că nu religia poate salva omenirea ci credința”, a fost mesajul lui Buda.

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a avut o reactie dura, nedemna de un lider de partid. Acesta l-a numit pe Daniel Buda o „curva politica”.

foto psdcluj.ro
foto psdcluj.ro

„Deocamdata Ministerul Finantelor este cel care trebuie sa aduca bani la buget. Se pot purta tot felul de discuţii, dar de acolo si pana sa iasa domnul Buda cu reactie politica e o cale lunga. Dansul e o „curva politica” si se teme sa nu aiba probleme, sa nu fie impozitat”, a spus seful PSD Cluj, citat de ziuadecj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.