ATOMIC TV s-a relansat – televiziunea chefurilor de altădată. Este disponibilă online și pe cablu

Postul chefurilor de altădată, ATOMIC TV, prima televiziune de muzică din România, s-a lansat oficial după 17 ani de când a fost închisă.

Atomic a primit licența CNA pe 28 septembrie 2021 și este disponibil pe cablu, iar românii pot solicita gratuit operatorului TV introducerea Atomic în grilă.

Televiziunea de muzică funcționează deja și pe internet, pe site-ul atomictv.ro, unde emite live cele mai în vogă piese din anii 90-2000.

Pe 28 septembrie 2021 Atomic TV a obţinut o nouă licenţă din partea CNA, iar în noul proiect este implicat conform Paginademedia omul de afaceri Nicolae Şerbu, care a mai avut legături cu Atomic şi în trecut.

Noua staţie TV emite în SD şi HD, sub denumirea de ATOMIC.

Investiţia iniţială este de 250.000 de euro, în echipamente şi programe.

Atomic TV a fost un pionier al muzicii românești, făcându-și debutul în 3 februarie 1999 și a devenit principalul post muzical din România. Printre emisiunile sale apreciate se numără „Atomic Cafe”, „Selector”, „Reactor”, „Insomnia”, „Vibraţii”, „Aria 52”, „Rockada”, dar şi „Romanian Top 100” şi „Febra”.

Din cauza datoriilor acumulate de către firma Empire, cea care a produs o bună parte din videoclipurile difuzate pe post, marca „Atomic” a fost scoasă la vânzare. A urmat o perioadă de procese, iar Atomic TV s-a rebranduit în TV K Lumea (sloganul original al postului) în 2004.

Mai mulți regizori din România, printre care și Tudor Giurgiu, au filmat clipuri pentru cele mai în vogă trupe ale momentului. 

BUG Mafia, La Familia, N&D, Viţa de Vie au avut materiale video special create pentru inaugurarea postului.

Televiziunea s-a închis în 2004, dar a continuat să funcţioneze online până în 2006, cu mici sincope printr-o relansare în 2015, dar doar online.

Atomic TV vrea să adune circa 80% din muzica românească pe noul post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.