Au fost reamenajate și modernizate terenurile de tenis din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”

Clujenii amatori de tenis pe zgură au la dispoziție, începând din această săptămână, 4 terenuri reamenajate de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) în Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Hațieganu” al Universității.

Terenurile situate în imediata vecinătate a Complexului de Natație Universitas au fost reamenajate în prima jumătate a lunii august 2020 și completează spațiile puse de UBB la dispoziția clujenilor și pot fi închiriate apelând numărul de telefon 0744302566.

Reabilitat printr-un proiect finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2007-2013, Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Hațieganu” al Universității Babeș-Bolyai se ridică acum la standarde europene în cee ace privește dotările și amenajările sportive. Proiectul a vizat reabilitarea terenurilor sportive, dar și realizarea unor lucrări de extindere a spaţiilor de învăţământ, respectiv de modernizare a terenurilor de sport, precum și reabilitarea aleilor, a reţelei de apă și canalizare, precum și a sistemului de iluminat din incinta parcului.

În prezent, Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Hațieganu” al UBB este unul dintre cele mai moderne parcuri sportive universitare din România, dar și una dintre cele mai importante zone de relaxare pentru clujeni.

Parcul dispune acum de 11 terenuri de tenis pe zgură, 5 terenuri de fotbal și minifotbal (cu gazon si sintetice), două terenuri cu nisip pentru volei pe plajă, un teren de rugby, o pistă de atletism acoperită cu material sintetic, terenuri de baschet, handbal și volei, diverse spații sportive interioare (săli de sport), precum și spații pentru relaxare, dar și minibiblioteci amplasate în diverse zone ale parcului.

Tarifele percepute pentru utilizarea diverselor spații sportive amenajate pot fi consultate accesând acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.