Au început pregătirile Clujului pentru Champions League!

Primul meci din grupele Champions League se apropie cu paşii repezi. Administraţia locală a început pregătirile pentru întâmpinarea suporterilor şi fanilor Braga din data de 19 septembrie. 

„Fanii şi turiştii care vor veni la Cluj vor primi câte o vedere, ca la meciurile cu AS Roma. În acest fel dorim să promovăm oraşul. Pe faţă vor fi fotografii cu Clujul şi vom marca intenţia noastră de a deveni Capitală Culturală Europeană, iar pe cealaltă parte va fi o fotografie cu stadionul şi cu data la care va avea loc meciul. În acest fel dorim să promovăm atât oraşul, cât şi candidatura la titlul de Capitală Culturală Europeană”, a declarat Emil Boc pentru publicaţia Ziua de Cluj.

Primarul Cluj-Napoca intenţionează ca, înainte de fiecare dintre meciuri, suporterii şi fanii Galatasaray, Braga şi Manchester United să fie întâmpinaţi de un grup de voluntari. Aceştia din urmă au datoria de a-i întâmpina la aeroport, ca apoi să îi conducă în centrul Clujului şi, în cele din urmă, să ajungă la stadion. De asemenea, Emil Boc, doreşte să le amenajeze suporterilor străini o zonă specială pe Bulevardul Eroilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.