Aurelia Cristea, ironică după condamnarea lui Liviu Dragnea: „Felicitari PSD, esti primul partid al carui presedinte in functie e condamnat cu executare”

Fostul ministru PSD, Aurelia Cristea, actualmente vicepreședinte PRO România, nu a uitat de „războiul” ei cu Liviu Dragnea și a avut o replică acidă și tăioasă după condamnarea liderului PSD la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul a angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Au trecut aproape 4 ani de cand, in calitate de membru PSD, am spus ca nu e normal ca o organizatie sa-si aleaga in fruntea ei un condamnat penal (2015).

Asta inseamna ca nu ai un minim standard de valori si principii pe care sa le respecti, ceea ce e foarte grav.

Am decis atunci sa mai raman in continuare deputat PSD pentru ca mi s-a parut ca asa este corect fata de colegii mei care m-au sustinut si au fost in campanie alaturi de mine, dar si pentru cei care m-au ales.

Sunt doi ani si patru luni de cand mi-am dat demisia din PSD nedorind sa girez nici macar cu simpla calitate de membru actiunile partidului si ale gastii de infractori de care era condus.

Azi, rezultatul votului si condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea confirma ca atitudinea mea a fost una corecta!

Celor care s-au incolonat imediat in spatele lui Liviu Dragnea si l-au sustinut sau au stat mereu cu mana intinsa pentru o sinecura oferita de acesta, le spun inca odata ca fara un sistem de valori pe care sa-l respectam nu putem progresa, nu putem construi sanatos.

Sau mai simplu, ‘Nimic fara Dumnezeu!’

Am crezut si cred cu tarie in asta!

Felicitari PSD, esti primul partid al carui presedinte in functie e condamnat cu executare„, a scris Aurelia Cristea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.