Avertizare ANAF. Atentie la posibilele fraude prin SMS!

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizeaza contribuabilii asupra unei posibile fraude, prin intermediul unor SMS-uri, prin care sunt sfătuiți să apeleze un număr de telefon în vederea obținerii unei reduceri a datoriilor sau evitării executării silite.

sms telefon

„Agenția Națională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se analizează zilele acestea. Persoane fizice recepționează pe telefoane sms-uri în care sunt informați că au datorii către ANAF, care este cuantumul acestora și sunt sfătuiți să apeleze un număr de telefon în vederea obținerii unei reduceri sau evitării executării silite. Agenția Națională de Administrare Fiscală atenționează contribuabilii că aceste sms-uri nu sunt transmise de organele fiscale și să nu dea curs solicitărilor din acestea”, se arată într-un comunicat al ANAF remis AGERPRES.

ANAF recomandă contribuabililor care primesc astfel de sms-uri să se adreseze organelor fiscale de care aparțin, în vederea clarificării stării de fapt fiscale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.