Banca Transilvania a făcut donații de peste 600.000 euro pentru 30 de spitale din țară

Banca Transilvania a făcut o donație până acum în valoare de 665.000 de euro către peste 30 de spitale din ţară, în lupta cu pandemia de COVID-19.

Printre eforturile BT se numără achiziţionarea de consumabile pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, aparate de ventilaţie pentru Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca sau achiziţionarea de consumabile, precum măşti, dezinfectant şi costume de protecţie, pentru mai multe spitale din ţară.

Înainte ca statul să legifereze prin ordonanță de urgență amânarea ratelor pentru o perioadă de până la nouă luni, mai multe bănci, printre care şi BT, au anunţat că le oferă clienţilor afectaţi posibilitatea de a-şi amâna ratele pe o perioadă de până la trei luni.

„Puteți amâna până la trei rate la credite (împrumuturile cu garanție imobiliară, creditele de consum, creditele Prima Casă). Amânarea perioadei de creditare înseamnă prelungirea duratei creditului cu numărul de luni aferent, fără costuri suplimentare. Excepție face creditul Prima Casă, caz în care amânarea înseamnă redistribuirea ratelor lunare amânate pe perioada rămasă de creditare„, a transmis conducerea BT.

Întreprinderile mici și mijlocii şi companiile îşi pot reduce ratele la credit la BT pentru următoarele șase luni cu până la 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.