„Bărboşii” din Cluj organizeaza un mini-festival intr-o hala industriala pentru micutul Eduard!

Comunitatea bărboşilor din Cluj-Napoca, reunita sub numele de „Beard Brothers”, demareaza o noua campanie de strangere de fonduri pentru micutul Eduard Tudorache, băiețelul in varsta de doar 6 ani care a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing, o tumoare osoasă agresivă.

Eduard are nevoie de două operații în Germania, care costă 20.100, respectiv 6.000 de euro, iar suma pentru prima operație a fost strânsă deja de familia lui Eduard, bărboșii vrând să pună umărul și la adunarea banilor pentru cea de-a doua operație.

Pentru inceput, bărboșii clujeni s-au ras în cap în solidaritate cu Eduard.

Deschiderea propriu-zisă a ultimei campanii a avut loc în 24 aprilie, în Jaxx – Garajul cu Rock, acolo unde Silviu Pașca, fost concurent la „Vocea României”, a susținut un concert în urma căruia s-au adunat prima sumă de bani. În aceeași zi, organizația „Beard Brothers” a împlinit 5 luni de existență si reuneste 30 de „barbosi” din Cluj-Napoca.

Momentul principal al campaniei, însă, îl reprezintă ziua de 7 mai, atunci când, de la ora 20.00, peste 1.000 de oameni vor participa la un mini-festival organizat pentru micuțul Eduard într-un loc neconvențional, și anume o hală industrială. Pe afiș sunt trecute șase nume de trupe și artiști muzicali, după cum urmează: Natif, Bigtonez, Blazon (Camuflaj), Planet H, Genmaică Hi-fi, dar nu cei din urmă, trupa Subcarpați.

Prețul biletului de intrare va fi de 20 de lei, iar suma de bani obținută va merge la familia lui Eduard. Concertele vor avea loc în hala industrială de pe Calea Baciului, nr. 2-4, din apropierea Amera Tower.

Colectivul „Beard Brothers” țintește spre un prag de 5.000 de euro, cu care să-l ajute pe Eduard în tratamentul necesar.

eduard tudorache

Povestea lui Eduard

La cei șase ani ai săi, micuțul Eduard s-a trezit că trebuie să lupte pentru a duce mai departe viața sa obișnuită. Pasionat de karate Aikido, de înot și de studiul pianului, el e nevoit să treacă prin două intervenții chirurgicale pentru a reuși să ducă din nou o viață normală. Fiind diagnosticat cu o tumoare osoasă foarte agresivă, Sarcom Ewing, Eduard trece printr-un tratament greu ce necesită 14 ședințe de chimioterapie și două operații în Germania. Povestea sa poate fi citită pe blogul propriu, www.curajosuleduard.wordpress.com. Organizația „Beard Brothers” se află la cea de-a treia campanie umanitară pe care o organizează în cele cinci luni de existență, fiind emoționați de povestea lui Eduard.

Filmuletul cu cei de la „Beard Brothers” care s-au ras in cap in plin centrul Clujului pentru Eduard

Campaniile derulate pana acum de comunitatea „Beard Brothers”

campanii beard brothers

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.