Baschetbalistele au încheiat anul 2015 cu o victorie clară pe teren propriu și au ajuns la al 8-lea succes din acest sezon

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj s-a impus cu scorul de 64-46, luni, pe teren propriu, împotriva formației CSBT Alexandria, într-o partidă care a contat pentru etapa a 16-a a Ligii Naționale. Scorul pe seturi a fost de 25-7 / 13-14 / 9-13 / 17-12.

u cluj baschet feminin

Elevele pregătite de Dragan Petricevic s-au aflat la conducere pe tabelă pe toată durata partidei, scorul la pauză fiind de 38-21, pe care au reușit să îl mențină până la final și să își adjudece a 8-a victorie în acest sezon al Ligii Naționale, în ultima partidă din acest an.

Ines Ajanovic a fost cea mai bună marcatoare pentru „U” Cluj, cu 15 puncte și 7 recuperări, urmată de Marija Prlja (12 puncte, 4 rec.), Ashley Grimes și Veshaundra Young (ambele cu 10 puncte), Flavia Ferenczi (7 pct., 6 rec.), Brittany Wilson (6 pct) și Shanara Clark (4 pct.).

De la Alexandria s-au remarcat Laurent Brown, cu 13 puncte, Giorgiana Voicu (12 pct.), Shanita Arnold (11 pct), Alina Chivu (7 pct), Alina Podar (2 pct) și Beatrice Alaiba (1 pct).

Universitatea Cluj va primi vizita formației CSU Alba-Iulia, sâmbătă, 9 ianuarie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, de la ora 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.