Baschetbaliștii CS „U” Cluj mai au două partide de disputat în acest an

Echipa de baschet masculin a CS Universitatea Cluj va disputa în acest weekend ultimele două partide din turul Ligii Naționale și din acest an.

Astfel, în primul meci, elevii pregătiți de Carmin Popa vor juca derby-ul local cu „U” Banca Transilvania, vineri, 19 decembrie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, într-o partidă care contează pentru etapa a XII-a.

În pauza mare a meciului, vor fi premiate din partea clubului sportivele Alexa Dascăl și Ana Iulia Dascăl, împreună cu antrenorul Adrian Suciu, toți membri ai Clubului Sportiv Universitatea, secția de natație.

În al doilea meci, „studenții” vor primi vizita liderului la zi, formația CSU Asesoft Ploiești, într-un meci ce va conta pentru etapa a XIII-a a Ligii Naționale. Confruntarea va avea loc duminică, 21 decembrie, tot la Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu începere de la ora 18:30.

Casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Horia Demian” va fi deschisă vineri de la ora 16:30 și se vor putea achiziționa bilete și pentru meciul de duminică. Prețul unui bilet este 10 lei, iar studenții și pensionarii vor beneficia de o reducere de 50%. Copiii până la 14 ani vor avea intrarea liberă. Vă așteptăm la meciuri!

baschet-masculin-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.