Baterii sanitare Grohe – calitatea obiectelor sanitare este pe primul plan

Cand vorbim despre amenajarea unei case, ne gandim instantaneu la amenajarea dormitoarelor si a livingului, eventual a bucatariei. Dar cati dintre noi ne gandim efectiv la amenajarea baii?

Chiar daca obiectele necesare intr-o baie sunt bine cunoscute, amenajarea acesteia nu tot timpul duce la un rezultat reusit. Acest lucru se intampla pentru ca de multe ori baia este subestimata. La nivelul baii, calitatea produselor utilizate trebuie sa fie una exceptionala, astfel avem sanitare Grohe – baterii de calitate germana, extrem de rezistente si eficiente.

Caracteristicile bateriilor sanitare

Sa pornim de la un element simplu – bateriile sanitare. Precum orice element din baie si chiar din casa, acestea ar trebuie sa detina anumite caracteristici. Totusi, de cele mai multe ori caracteristicile sunt ignorate si credem ca daca alegem ceva simplu si ieftin am rezolvat problema. Dar nu, nu am rezolvat-o deloc, poate chiar am complicat lucrurile.

Prin natura lor, bateriile ar trebui sa poata fi utilizate ani buni fara a fi necesara schimbarea lor. Prin urmare, o prima caracteristica importanta a unei baterii baie trebuie sa fie rezistenta. Alegand ceva mai ieftin, alegem de fapt un produs susceptibil de a se defecta rapid, prin urmare, un produs care va necesita a fi inlocuit intr-o perioada scurta de timp. Ce obtinem trasand o linie? Avem o baterie cu un pret mic care va fi schimbata cu alta tot cu un pret mic si tot asa. Per total vom plati mai mult pe baterii la intervale scurte de timp, asta neluand in calcul si cheltuielile pentru manopera.

A economisi este bine, dar si economiile trebuie facute in mod inteligent. Spre exemplu, se pot face economii optand pentru baterii care sunt dotate cu economizoare. Aceste sisteme permit realizarea economiei apei, prin urmare vom avea facturi mai mici la cheltuielile de intretinere. Aceste tehnologii sunt implementate in aceste sanitare Grohe, dar exista si posibilitatea montarii separate a economizoarelor.

In privinta calitatii, trebuie sa mai luam in calcul cand alegem sanitare Grohe si materialele componente. Pentru fabricarea bateriilor, in aceasta industrie, de cele mai multe ori se utilizeaza alama sanitara care este un aliaj format din cupru si zinc. Deoarece cuprul are proprietati anibacteriene si antifungice, acest material trebuie sa fie intr-un procentaj mare, in jur de 59%, poate chiar mai mult. Daca, dimpotriva, cantitatea de zinc utilizata este una mare, apa care trece prin componentele bateriei risca sa fie contaminata, iar noi avem de suferit. Astfel de informatii despre aliajele din care sunt realizate sanitarele Grohe pot fi aflate si direct de la producator, acestora revenindu-le obligatia sa prezinte toate informatiile si caracteristicile obiectelor sanitare.

Greutatea este tot un indice al calitatii, iar aceste baterii Grohe au una semnificativa. Greutatea este importanta fiindca cu cat o baterie este mai grea, cu atat aceasta va fi mai rezistenta la factorii mecanici, la presiunea ridicata a apei si, evident, va rezista mai mult in timp.

Achizitioneaza din magazinul de top

Estetica este un factor important in procesul de amenajare. Un design cu efect de continuitate presupune un aspect unitar al acestor baterii sanitare. Exista game complete de baterii Grohe care presupun baterii pentru dus/ cada, baterii pentru lavoar, pentru bideu si chiar pentru chiuveta de la bucatarie. Astfel de elemente minore, precum acelasi model implementat in baie, poate crea un efect elegant sesizabil.

Magazinul online Baterii-lux.ro dispune de o gama variata de sanitare Grohe, gama care include si seturi complete pentru orice obiect sanitar din casa. De asemenea, magazinul aduce pe piata din Romania un producator de renume, recunoscut pentru calitatea inalta a produselor sale si pentru rezistenta in timp a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.