Bebeluşa Oana Ioniţă se mărită. A primit inelul de logodnă de Crăciun

Oana Ioniţă, fosta bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor, a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit, primind inelul de logodnă chiar de Crăciun de la Florin Budnaru, tenor la Teatrul de Operetă Ion Dacian din Bucureşti. Nunta va avea loc anul acesta, potrivit agentiadepresamondena.com.

Frumoasa blondă a avut a relaţie cu un spaniol, în urma căreia a adus pe lume o fetiţă. Neînţelegerile dintre cei doi i-au făcut să pună punct relaţiei, iar astfel coregrafa a revenit în România, crescându-şi singură copilul aici.

oana-ionita-fetita1„Eu mi-am dorit o familie, o căsnicie cu tatăl fetiţei. Am încercat să avem o familie şi să fim fericiţi, dar din păcate nu a mers. Am hotărât de comun acord ca eu să mă întorc în ţară. Ne-am despărţit la câteva luni după ce am născut.

Ne-am dorit amândoi copilul, dar nu aveam chimia perfectă. Eu personal nu am niciun fel de regret. Atât timp cât fetiţa mea este foarte fericită, totul este minunat”, a declarat Oana în urmă cu ceva timp.

Coregrafa se pregăteşte acum de marele pas din viaţa ei, nunta de anul acesta.

„Am crezut şi cred în iubire şi în suflete-pereche, dar când vezi câţi oameni din jurul tău divorţează, începi să te întrebi dacă o hârtie poate să ţină împreună două persoane. Acum, cu Florin, am ajuns pentru prima oara în viaţa mea să-mi doresc să mă mărit. Ştiu că va fi magic! Iar Isabel, fetiţa mea de doi anişori, va fi cu siguranţă domnişoara de onoare”, a marturisit ea pentru Libertatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.