Benny Adegbuyi, învins în finala piramidei de 100.000 de euro din GLORY 62 de la Rotterdam! A rezistat două minute în ring

În finala piramidei de 100.000 a turneului GLORY 62, marcocanul Jamal Ben Saddik s-a dovedit mult prea puternic pentru Benny Adegbuyi, care a fost învins prin KO în runda 1. Românul a fost pus la podea de o serie de lovituri năucitoare ale adversarului său.

Adegbuyi a uimit lumea kickboxingului la prima sa participare la o piramidă de opt din cadrul galelor Glory.

Uriaşul luptător român a reuşit în sferturile galei de la Rotterdam să se impună în faţa polonezului Arkadiusz Wrzosek pe care l-a pus de două ori la podea.

În semifinale a dat de olandezul Jahfarr Wilnis. După ce a pierdut prima repriză, Benny a câştigat-o pe a doua. În runda finală, părea că olandezul va înclina balanţa victoriei spre el, dar a venit o cascadă de lovituri al lui Benny care i-a aplicat o lovitură decisivă şi a câştigat prin KO.

„Victorie cu Arkadiusz Wrzosek în sferturile de finală, în care am avut două numărători, KO cu Jahffar Wilnis în semifinale și înfrângere în prima repriză cu Ben Saddik în marea finală. Cam asta a fost pe scurt seara mea la turneul Glory Rotterdam.

Am fost foarte motivat, bine pregătit și decis să câștig turneul, însă uneori, o clipă de neatenție te poate costa totul. A fost nevoie de o singura eroare si s-a decis soarta finalei, dar acesta este sportul si il felicit pe Jamal pentru victorie.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, sunt mândru că am dus tricolorul până în marea finală și, cu siguranță, voi reveni mai puternic.

Le mulțumesc sponsorilor mei pentru că au fost și sunt alături de mine de fiecare dată!”, a scris Benny pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.