Midi şi Obsession în topul celor mai bune cluburi din lume

Cluburile Midi şi Obsession din Cluj-Napoca au fost incluse în Top 100 al celor mai bune localuri de gen din lume, într-un clasament întocmit anual de publicaţia online DJ Mag, informează site-ul oficial al revistei muzicale, relatează mediafax.ro.

club-midi

Clubul Midi are o capacitate de 800 de locuri şi este plasat pe poziţia a 26-a în Top 100. Cei care au realizat clasamentul au avut în vedere deschiderea localului pentru petrecerile la modă, însă foarte mult au contat şi numele DJ-ilor rezidenţi şi invitaţi.

„Cu Booka Shade, Sasha, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin şi Luciano care au susţinut reprezentaţii-maraton aici timp de mai bine de şapte ore, dar şi cu talente autohtone precum Raresh şi Rhadoo, care contibuie la creşterea curentului dance în România, politica dusă de club în privinţa rezervărilor aproape că nu contează. Ca să îl cităm pe Steve Lawler, este clubul perfect. Spaţiul este uimitor, sunetul este perfect, la fel şi luminile, iar oamenii par să trăiască şi să respire această atmosferă, fiind cea mai bună gaşcă din lume. Românii ştiu cu siguranţă cum să petreacă!”, menţionează realizatorii topului.

Zece poziţii mai jos în clasament se află un alt club din Cluj-Napoca, Obsession, cu o capacitate de 1.800 de locuri. În cazul lui, realizatorii topului au apreciat diversitatea. „Mai degrabă un loc de petrecere cu mai multe destinaţii decât un spaţiu destinat strict muzicii dance, cu reprezentaţii exclusiviste ale celor de la The Chippendales, Obsession i-a avut cap de afiş pe celebrii Tiësto, James Zabiela şi Hernan Cattaneo. Este un loc foarte activ în materie de muzică electronică, de care fanii se pot bucura departe de capitala Bucureşti”, scriu cei de la DJ Mag.

Primele poziţii în Top 100 al celor mai bune cluburi din lume în 2012 sunt ocupate, în ordine, de Club Space din Ibiza (locul 1), urmat de Green Valley din Camboriu, Brazilia, Pacha din Ibiza, Club Fabrik din Londra şi Zouk din Singapore.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.