Taxele şi impozitele locale pot fi plătite la Iulius Mall

Clujenii vor avea ocazia să-şi plătească taxele şi impozitele locale direct la mall, graţie unui parteneriat între Primăria Cluj-Napoca, Banca Transilvania și Visa.

foto facebook – pagina oficială Emil Boc

„Clujenii pot evita astfel un drum suplimentar la primărie. Dorim să menținem acest program până la sfârșitul primului semestru, dacă va fi un succes îl vom menține și în continuare. Dorim să oferim clujenilor o alternativă plăcută pentru a-și achita obligațiile față de bugetul local atunci când vin la mall la cumparaturi. Legătura este una securizată, cu acces la baza de date. Banca Transilvania și Visa pun la dispoziția Primăriei acest mecanism. Noi am asigurat legătura securizată și personalul”, a transmis primarul Emil Boc.

Edilul a fost primul care a testat noul sistem de plată a taxelor și impozitelor şi nu a uitat să reamintească că datorită Guvernului Ponta a avut de plătit mai mult cu 16%.

Taxele pot fi achitate la biroul de la parterul complexului comercial Iulius Mall. Aacest lucru se poate face foarte uşor, doar cu cardul şi se acceptă orice fel de card, fără adaosuri suplimentare. Biroul va fi deschis și în weekend pentru a veni în întâmpinarea clujenilor care nu reușesc să ajungă la ghișeele Primăriei în zilele lucrătoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.