Bilanțul aplicației Clever Taxi: peste 27 milioane de comenzi procesate în peste 20 de orașe din România

Clever Taxi este cea mai utilizată aplicație de comandă taxi, însumând în momentul de față peste 27 milioane de comenzi procesate , fiind disponibilă în peste 20 de orașe din România.

Aplicația a câștigat popularitate și în rândul locuitorilor din Cluj-Napoca, fiind singura aplicație disponibilă ce permite comanda unui taxi de la toate companiile locale în același timp. În orele de vârf, aplicația înregistrează peste 450 de comenzi pe minut cu excepția Revelionului când a fost atinsă maxima de 1.000 de comenzi pe minut.

Cea mai rapidă aplicație de taxi, Clever Taxi, le permite utilizatorilor să găsească un taxi într-un timp mediu de 7 secunde , iar șoferul ajunge la client în 3:40 minute.

Clever Taxi este aplicația cu cel mai mare număr de șoferi disponibil oricând în aplicație. De-a lungul celor 4 ani de activitate, au fost adăugate numeroase opțiuni speciale pentru îmbunătățirea experienței de comandă taxi. Printre acestea se regăsesc: alegerea companiilor preferate de taxi, dar și a șoferilor, posibilitatea blocării acestora, salvarea adreselor favorite și plata curselor direct din aplicație.

info_v3

Din martie, Clever Taxi a introdus posibilitatea de a bloca anumiți șoferi sau de a-i prioritiza la comenzi prin alegerea acestora ca șoferi favoriți. Acest lucru înseamnă propria rețea de șoferi care au lăsat o impresie plăcută utilizatorilor. Peste 90% dintre șoferii care folosesc aplicația sunt aleși ca șoferi favoriți de cel puțin un utilizator.

În topul șoferilor preferați din București se numără și Tuca Doina, o șoferiță modernă ce a reușit să strângă o rețea de peste 300 de clienți. Este printre puținele femei care fac taxi și lucrează în sistemul Clever Taxi. Topul orașelor din restul țări este condus detașat de bărbați: Ciofalau George Marius (Brașov), Soltuz Constantin (Iași), Neagu Daniel (Cluj-Napoca).

Clever Taxi este prima și singura aplicație națională de comandă taxi din România ce permite utilizatorilor selectarea companiilor preferate de taxi. De asemenea, permite și plata curselor direct din aplicație: prin SMS sau card bancar. Această opțiune este disponibilă momentan doar în București, Cluj-Napoca și Târgu Mureș.

Aplicația funcționează în peste 20 de orașe din țară, printre care: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Oradea, Sibiu, Constanța, Galați, Bacău și Târgu Mureș.

Aplicația pentru clienți poate fi descărcată de aici: www.clevertaxi.com/app.

Pentru a te înscrie ca șofer în aplicație, găsești detalii aici: http://bit.ly/1Yvo5eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.