Boc: „Oamenii sunt de cinci stele la Cluj. Acest oraș fără oamenii lui ar fi nimic”

Invitat sâmbătă la emisiunea „Caravana TVR 3 – La tine acasă”, cu ocazia TIFF.20, primarul Emil Boc a declarat că la Cluj nu orașul este de cinci stele, ci oamenii sunt de cinci stele, iar fără ei orașul ar fi nimic.

„La Cluj eu spun că oamenii sunt de cinci stele în acest oraș, pentru că fără oamenii lui acest oraș ar fi nimic. Și faptul că în toate domeniile clujenii excelează, vedeți în educație, tot ce există competiție națională Clujul este pe primul loc. În cultură la fel, în inovare, în IT, domeniul medical. Ne propunem să fim apanajul medical datorită elitei pe care o avem, iar românii să nu fie nevoiți să meargă în străinătate, ci să vina la Cluj pentru că au condiții. Acum cu toate noile spitale pe care le pregătim, de la Spitalul Regional de Urgență până la celelalte spitale.

Sunt mulți oameni în clinicile din Cluj care sunt convins că în străinătate ar fi plătiți pe zeci de mii de euro, dar stau aici. Este obligația noastră, a decidenților politici și administrativi, să le creem infrastructura pentru ca românii să aibă un act medical de calitate la Cluj, așa cum există și act cultural de calitate”, a declarat Emil Boc în cadrul emisiunii „Caravana TVR 3 – La tine acasă, cu ocazia TIFF.20”, în Piața Unirii din Cluj-Napoca

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.