La Cluj-Napoca se deschide prima școala gratuită de DJ din România

La Cluj-Napoca va fi deschisă prima școala gratuită de DJ din România, iar cursurile vor avea loc în incinta clubului /FORM SPACE, între 1-5 mai.

Localul de la parterul Cluj Arena se va transforma din locul unde sute de oameni merg la party, în cea mai non-conformistă școală. Astfel, timp de patru zile poți avea materia care nu intră, încă, în curricula școlară și cei mai neobișnuiți profesori. De la artiști care urcă pe scenele mari din România în față a sute și mii de oameni, până la persoane cu o bogată experiență în domeniul evenimentelor.

Între 1 și 5 mai Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariș si Slim Rocka își vor schimba job-ul de zi cu zi pentru a deveni profesori pentru 30 de tineri.

30 de tineri vor avea oportunitatea de a-și descoperi și dezvolta abilități pe care nu le pot învăța la școală sau dintr-un tutorial de pe internet. Pentru că a fi DJ înseamnă mai mult decât partea tehnică, vom vorbi și despre pasiune, inteligență emoțională, dezvoltarea empatiei și a muncii în echipă.

Dacă ai între 14 și 20 de ani, ești pasionat de tot ce ține de această lume, a muzicii, te așteptăm la prima școală de DJ din România. Intră pe http://owpn.space/school/ și completează formularul.

Toate costurile evenimentului, inclusiv transport, cazare și masă, vor fi suportate de către organizatorii și partenerii acestora. 

„Ne dorim astfel să oferim șansa unor tineri să experimenteze și să învețe tehnici și practici din experiențele invitaților și să aibă posibilitatea să mixeze pe aparate profesionale”, susține Agenția Open(owpn), organizatorul cursurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.