Brandul Donuterie s-a extins pe piața internațională!

Pornită ca o afacere de familie din Târgu  Mureș, unul dintre brandurile cu o ascensiune fulminantă atât pe piața clujeană, cât și la nivel național, Donuterie, a anunțat deschiderea primei locații din afara țării.

Prima locație Donuterie de pe piața externă a fost deschisă de un român din Târgu Mureş stabilit în provincia franceză Le Mans.

„Donuterie a deschis sâmbătă al 20-lea magazin din reţea şi primul din afara ţării, mai exact în Le Mans, Franţa. O piaţă nouă care a venit cu o mulţime de noi provocări. Dacă piaţa din România ne-a învăţat multe în aceşti ani, francizarea în afara ţării ne-a deschis noi orizonturi neexplorate. Iar primirea pe care ne-a făcut-o publicul din Le Mans ieri a fost una foarte pozitivă şi suntem mândri de asta.

Prima franciză externă este deschisă de un tânăr român, născut în Târgu Mureş, dar care traieşte de ani buni integrat în comunitatea din Le Mans. A văzut conceptul în România, i-a plăcut şi a vrut să îl ducă şi la el acasă. Este încrezător, înarmat cu mult entuziasm şi determinat să isi scrie singur propriul succes. „Be nuts. Be donuts” acum si in Franta!”, a declarat Marius Muntean, co-fondator Donuterie.

Donuterie are deschise 19 locaţii în România, trei la Cluj-Napoca, cinci în București, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Suceava, Ploiești, Baia Mare, Brașov, Iași, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Pitești și Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.