Cabina telefonică britanică de pe „Aleea Oraşelor Înfrăţite”, vandalizată la nici o lună de când a fost dezvelită

cabina telefonica britanicaCadoul primit de municipalitate din partea Ambasadei Marii Britanii pentru contribuţia britanică la Cluj a fost vandalizat, la nici o lună de când a fost dezvelit chiar de către ambasadorul Martin Harris, prezent la Cluj-Napoca, şi primarul Emil Boc, în cadrul Zilelor Clujului. Este vorba de o cabină telefonică de culoare roşie, amplasată pe „Aleea Oraşelor Înfrăţite” de pe malul Someşului.

„Acest cadou din partea Ambasadei Marii Britanii este un simbol al contribuţiei britanice în Cluj. Clujul este un oraş deosebit, ospitalier, foarte primitor, unde britanicii se simt ca acasă. Noi suntem aici, în Cluj, o comunitate britanică care a investit mult, nu numai bani, dar şi pasiune şi idei”, afirma atunci diplomatul britanic.

Pe o parte a cabinei telefonice a apărut o caricatură înfăţisându-l pe premierul Victor Ponta, care e ironizat cu sintagma „Pontaur”, ca urmare a declaraţiilor sale făcute cu privire la proiectul de exploatare de la Roşia Montana.

Premierul declarase în urmă cu câteva zile: „Ca deputat voi vota împotriva proiectului Roşia Montană, dar ca premier nu am dreptul, trebuie să atrag investiţii în România din toată lumea”.

Pe „Aleea Oraşelor Înfrăţite” mai sunt picturi aduse din oraşul Suwon (Coreea de Sud), un sabot olandez de mari dimensiuni, o masă de bronz din Namur, Belgia.

One thought on “Cabina telefonică britanică de pe „Aleea Oraşelor Înfrăţite”, vandalizată la nici o lună de când a fost dezvelită

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.