Înscrie-ți evenimentul în Calendarul Cluj 2015

Calendarul Cluj 2015 este instrumentul care leagă Clujul și evenimentele care au loc aici de tinerii clujeni, europeni și nu numai. Cu alte cuvinte este cea mai rapidă formă prin care ceilalți află ce se întâmplă la Cluj-Napoca în 2015 – anul în care suntem Capitala Europeană a Tineretului.

calendar cluj 2015 evenimente

Comunitatea clujeană contează anul acesta atât pentru că titlul îi aparține, dar și fiindcă evenimentele îi sunt dedicate. Nimic din ce este Clujul astăzi nu ar fi fost posibil fără implicarea oamenilor care îl locuiesc.

Lansăm invitația în fiecare lună de a fi parte din programul Capitalei Europene a Tineretului. Programul lunii tipărit se găsește în mai multe locații HoReCa, instituții, centre culturale și nu numai. Pentru a te asigura că activitățile sau inițiativele tale ajung să fie publicate în acest ghid al evenimentelor din calendarul Cluj 2015, tot ce trebuie să faci este să adaugi informațiile legate de eveniment înainte de data de 25 a fiecărei luni.

Pe www.cluj2015.eu găsești răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de Calendarul Cluj 2015.

De ce să îmi înscriu evenimentul în calendar?

Vei face parte din evenimentul deceniului în România. Cluj 2015 pe scurt, oficial Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului este proiectul orașului deschis tuturor, deoarece este un proiect realizat de comunitate pentru comunitate.

Vei avea acces la toate canalele noastre de promovare și nu numai. Să luăm un exemplu. Tu îți lansezi o carte în luna iunie. Noi știm de evenimentul tău de lansare din timp, deoarece l-ai introdus în calendar. Astfel poate ajunge pe mai multe dintre canalele noastre proprii: website, social media, newsletter, revista capitalei, materiale de promovare, evenimente ș.a.m.d. Mai mult, de fiecare dată când avem ocazia încercăm să promovăm cât mai multe din evenimentele înscrise în calendar unde există spațiu și disponibilitate pentru asta: evenimente europene la care participăm, apariții radio sau TV, ș.a.m.d. Important de reținut este: pentru ca noi să dăm informația mai departe la cât mai mulți oameni, prin cât mai multe modalități, tu să ne spui de proiect/eveniment/acțiune/inițiativă din timp. Astfel: ÎNSCRIE-ȚI EVENIMENTUL ÎN CALENDAR și NU UITA: pentru ca evenimentul tău să intre în programul tipărit al lunii următoare, deadline-ul de înscriere este ziua de 25 a fiecărei luni. Cu alte cuvinte, dacă ai un eveniment în luna mai, trebuie să îl urci în calendar până la data de 25 aprilie.

Alte avantaje pentru tine:

    • vei avea acces la resursele Federației SHARE de voluntari și expertiză
    • îți putem oferi informații despre liniile de finanțare disponibile pentru ceea ce vrei să faci
    • te vom putea pune în contact cu alți organizatori de evenimente și nu numai, pentru a colabora
    • vom încerca să îți răspundem oricărei întrebări, iar dacă nu vom putea, te punem în legătura cu cei care știu

Noi îți stăm la dispoziție oricând pe email: [email protected] sau poți citi pe www.cluj2015.eu mai multe despre ceea ce te interesează legat de Cluj 2015.

Ne găsești și la noul info point Cluj 2015, Youth Central (magazinul Central, etajul 1 – între 12:00 și 18:00, de luni până vineri).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.