HOME EXPO, totul pentru casă și birou, la Iulius Mall Cluj

Iulius-Mall-ClujSoluţii moderne de amenajare, tehnologii pentru optimizarea confortului, tendinţe în design interior şi exterior sunt o parte dintre informaţiile pe care clujenii le vor putea afla la Home Expo, din Iulius Mall.

De vineri până duminică, în perioada 24 – 26 aprilie 2015, la parterul Iulius Mall Cluj se desfăşoară cea de-a cincea ediţie a târgului Home Expo – Totul pentru casa ta. Evenimentul este dedicat tuturor celor interesaţi de noutăţile din domeniul amenajărilor şi construcţiilor. Peste 20 de companii îşi vor prezenta serviciile, produsele şi ofertele, venind în sprijinul clujenilor care îşi doresc o locuinţă cu un ambient plăcut şi confortabil.

Vizitatorii vor găsi la Home Expo tot ceea ce au nevoie pentru a-şi amenaja locuinţa sau biroul aşa cum îşi doresc, participanţii fiind din domenii precum: construcţii, mobilier, decoraţiuni, finisaje, instalaţii, climatizări, tâmplării, izolaţii, materiale de construcţii, amenajări peisagiste, dar şi din segmentele real estate şi financiar-bancar. Cei interesaţi pot achiziţiona produse de calitate şi de actualitate, pot primi consultanţă de la specialişti în alegerea materialelor şi a designului potrivit spaţiului lor sau îşi pot alege firmele cu ajutorul cărora să îşi realizeze casa de vis.

Home Expo este platforma ideală pentru cei care sunt în căutarea unor soluţii profesioniste în materie de construcţie, amenajare sau decorare, asigurând un acces facil la serviciile mai multor companii cu diverse specializări, într-un singur loc, la Iulius Mall Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.