Campania pentru Scena Verde se prelungește cu încă 5 zile! Mai trebuie încă 30.000 de PET-uri

Scena Verde urmează să fie inagurată pe data de 26 mai. Șantierul scenei își va începe activitatea pe 16 mai, debutând prin construcția modulelor flotante, urmând ca din data de 20 mai, aceste module să fie așezate pe suprafața lacului și să înceapă construcția efectivă a scenei.

Scena Verde

Până atunci însă, cei implicați în susținerea proiectului, vor trebui să facă un ultim efort pentru a aduna încă cca 30.000 de PET-uri. Acesta este motivul pentru care a fost prelungit campania de colectare până în data de 20 mai. Pe de altă parte, azi am anunțat un concurs între școlile implicate în campania de colectare, un concurs cu premii-surpriza consistente, prelugirea termenului limită pentru colectare fiind benefic și din acest punct de vedere.

Lista punctelor de colectare poate fi accesată AICI.

Felicitări cartierelor Mărăști (locații: în Piața Mărăști și lângă Kaufland), Grigorescu (locație: vizavi de Profi) pentru mobilizare! Pe această cale facem apel la comunitatea clujeană în legătură cu locațiile: Expo Transilvania, Gheorgheni (vizavi de Intersarvisan) și Mănăștur Minerva, puncte unde colectarea este foarte lentă, credeți că ar fi cazul să le mutăm în alte zone?

Eventualele sugestii pot fi trimise prin intermediul paginii de facebook: https://www.facebook.com/ScenaVerde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.